İSTANBUL / BAĞCILAR - Münir Tınaztepe Anadolu Lisesi

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI SPOR MUSABAKALARI ( KİCKBOKS ) İL BİRİNCİLİĞİNDE

OKULUMUZU TEMSİLEN ÖĞRENCİMİZ KİLOSUNDA BİRİNCİ OLMUŞTUR

Ekm

Okulumuz Matematik öğretmenleri code week haftası kapsamında web sitesi ve pano çalışması yaptılar.

Ekm

Okulumuz son sınıf öğrencilerinin kariyer planlaması amacı ile  İngilizce öğretmenlerinden Çağla YILDIZ koordinatörlüğünde   25/10/2023 tarihinde  145 öğrenci katılımıyla İstanbul Kültür Üniversitesi’ ne gezi düzenlenmiştir.

Biz seni âlemler için sadece bir rahmet olarak gönderdik.

Enbiya Süresi 107. Ayet

Resul Ekrem aleyhisselatu vesselam'ın dünyaya teşrif ettiği rebiülevvel ayının 12 gecesi bu sene 26 Eylül salı günü okulumuzda mevlid-i Nebi haftası programı olarak tüm 9 sınıflarımıza yapmış

2023-2024 EĞİTİM  ÖĞRETİM YILI

GÜNLÜK ZMAN ÇİZELGESİ

2023-2024 EĞİTİM  ÖĞRETİM YILI

ŞÜBELERİN

SABAHÇI – ÖĞLENCİ DURUMU

Haz

Trafikte Gör, Görünür Ol" slogan yarışması kapsamında İstanbul 3. cüsü olan 10 - B sınıfı öğrencimiz Aysel BAŞAK İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI'nın taktim ettiği ödülü almıştır

Haz

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA 9.SINIF ÖĞRENCİSİ OLARAK TERCİH YAPMAYI DÜŞÜNEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRMER AMAÇLI TANITIM BELGESİDİR

Haz

Münir Tınaztepe Anadolu lisesinde Halk Eğitim Merkeziyle işbirliği içerisinde açmış olduğumuz Kur'an'ı Kerim ve Değerler Eğitimi kursuna 10. Sınıf öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanmıştır.

Haz

Münir Tınaztepe Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Zümresi olarak toplamda 350 çalışmanın yer aldığı Yağlı Boya, Akrilik, Guaj, Sulu Boya, Karakalem ve Deri Tasarım ürünlerinin sergilendiği yıl sonu sergisi okulumuzda tüm sanat severlerin katılımlarına açıktır.

Haz

Münir Tınaztepe Anadolu lisesinde Halk eğitime bağlı 120 saatlik Türk işaret dili eğitimini başarıyla tamamlamış 9 ve 10 sınıf öğrencilerimiz sertifikalarını almışlardır. Ayrıca Türk işaret diliyle İstiklal marşını okumuşlardır

May

Okulumuz 11-P ve 11-Ö sınıfı öğrencilerinin katılımı ile İstanbul Arkeoloji Müzesi ve Türk İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi’ne gezi düzenledik.

Geziye katılan öğrencilerimiz ve emeği geçen öğretmenlerimiz ;

Recep SUBAŞI

Sümeyye TAŞ

Ebubekir Sıddık BİNGÖL

Burcu Nur Bakırcı ‘ya teşekkür ederiz.

TOPKAPI SARAYI MÜZESİ SANAT GEZİSİ

Münir Tinaztepe Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmenleri koordinatörlüğünde düzenlenen gezi süresince sanatsal söylemlerle sanat eserlerine karşı ilgi uyandırma, değer verme ve onları koruma bilinci verme kararlılığı amaçlanmıştır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve ögrencilerimize teşekkür ederiz.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİM

NECLA EROL