İSTANBUL / BAĞCILAR - Münir Tınaztepe Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösev vakfına göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda "Kitap Okuma"  yarışması yapıldı.

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü'nün düzenlemiş olduğu ikinci  "Kitap Okuma" yarışmasına 9-10-11. öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Katılım gösteren öğrencilere hediyeleri teslim edildi.

Nis

Okulumuzda yürütülen ‘’Dilimizin Zenginlikleri’’ projesi kapsamında Anadolu’nun sesi şair ve ozanlarımızdan Yunus Emre, Karacaoğlan, Âşık Veysel, Neşet Ertaş  ile ilgili duvar yazısı çalışması yapılmıştır.

Nis

Düşünen, sorgulayan, fikir üreten, düşüncelerini ifade edebilen beyinler her zaman bir adım öndedir.

Nis

Okulumuzda "Kitap Okuma"  yarışması yapıldı.

2024 YILI OCAK -MART AYLARI ARALIĞI AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP BLANÇOSU

Şbt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesi kapsamında  "Kutadgu Bilig Okumaları

" kazanımı gerçekleştirilmiştir.Eğitici oyunlar ile Kutadgu Bilig'de yer alan sözcüklerin anlamları

belirlenip öğrencilere sunulmuştur

Şbt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesi kapsamında  "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" kazanımı gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜNİR TINAZTEPE ANADOLU LİSESİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLAR ARASI İSTANBUL İLİ

KARETE GENÇ KIZLAR –B- GRUP  SPOR MÜSABAKALARI İL ŞAMPIYONASI              ( KOCAELİ İLİNDE  )  ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR

2024 YILI OCAK AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP BLANÇOSU

Şbt

OKULUMUZ 2023 YILI SONU İTİBARİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER BLANÇOSU AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLAR ARASI İSTANBUL İLİ

WUSHU KUNGFU SPOR MÜSABAKALARI İL ŞAMPIYONASI BİRİNCİSİ

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI SPOR MUSABAKALARI ( KİCKBOKS ) İL BİRİNCİLİĞİNDE